About Us

BMED ZORG is a team of trustworthy professionals committed to the service of homecare and housekeeping.

Contact Info

Pastor Dan Lithstraat 21, 2283 KD Rijswijk, The Netherlands

+32 465 2014 77

info@bmedzorg.com

Employment/Volunteer

You want to be part of our team?
We offer competitive salary ranges and awesome benefits

Career Opportunities At BMED ZORG.

There are many exciting career opportunities available at BMED ZORG.

A range of career opportunities for you at BMED ZORG If you are a professional, service-oriented, loyal, compassionate, and dedicated person, we can offer a wide range of opportunities for people with the right drive, experience and ambition. Whether your talent lies in care assistance, nursing, housekeeping, or as a wellness massage therapist, we might have the right job for you and for your career development. We offer competitive salary ranges and awesome benefits. Job Opportunities to receive training and other qualifications are open for successful applicants Click apply below and complete the online application form attached with your CV, and we will be in touch to advise you of the next steps.

Vacature: Sales- en Marketing Manager

Locatie – Antwerpen

Type – Betaald of ZZP.

Werkgelegenheid – deeltijd (16 -25 uur per week)

Reageren voor – 20 Dec 2022

Geplaatst op – 11 Sepember 2022

Over ons:

BMED ZORG is een bedrijf gevestigd in Antwerpen. Ons belangrijkste mandaat is onder meer het effectief faciliteren van de sociale en economische integratie van de minderheid met een migratieachtergrond in de België samenleving en cultuur.

BMED ZORG biedt diensten aan in dagelijkse zorg, verpleging, medische reiniging en hulp in het huishouden, begeleiding en 24-uurs zorg aan gebruikers door heel België. Wij bieden zowel geïndiceerde als particuliere zorg.

Waar zijn we naar op zoek:

Voor de functie van Sales & Marketing Manager zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die specifieke expertise en affiniteit heeft met de maatschappelijke problematiek van migratie en integratie.

Heb je een sterke commerciële drive, ben je bekend met de zorgsector en/of het sociale domein, en een professional met een breed netwerk in Antwerpen en draag je graag bij aan de toekomst van migrantvrouwen? Kom dan als Sales & Marketing Manager ons team versterken en de organisatie haar doelen bereiken in de economische integratie van de minderheden binnen de onderdanen van migrantvrouwen!

Het doel van deze vacature is om migrantenmoeders in de leeftijd van 20-45 jaar die dringend behoefte hebben aan re-integratie op de arbeidsmarkt, bij te staan ​​tot een betaalde baan aan het einde van een 3-6 maanden durende coaching- en inzetbaarheidstraining.

De Sales & Marketing Manager moet in staat zijn om werk voor de doelgroep veilig te stellen, de organisatie te helpen bij het uitbreiden van ons netwerk van werkgevers en het aantrekken van nieuwe zorg-gebruikers voor financiële duurzaamheid.

Functieomschrijving:

  1. Je bent de bindende factor tussen bedrijven en beoogde werkzoekenden.
  2. Creëer een actief netwerk van werkgevers die migranten toegang bieden tot werk (prioritaire actie)
  3. Help onze doelgroep werk te vinden in de zorgsector,
  4. Zakelijke contracten afsluiten met zorggebruikers en werkgevers
  5. Contacten onderhouden met verschillende belanghebbenden, gemeente en bedrijven

Functie-eisen

Uiteraard beschik je over relevante kennis van de zorg en heb je een relevante MBO of hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld SPH, beleid en management in de zorg, marketing of bedrijfskunde. Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en beoordeelt deze op toepasbaarheid binnen de organisatie. Daarnaast heb je kennis van specifieke regelingen en financieringsstromen binnen de WMO en het persoonsgebonden budget (PGB), Zvw, WIz.

Je hebt kennis en ervaring met een internationale werkomgeving.

Salaris:

  1. Salaris is gebaseerd op ervaring en conform de CAO Maatschappelijk Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
  2. Kans op een vast contract en carrièremogelijkheden
  3. Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (maximaal 25 kilometer enkele reis)
  4. Functie van minimal 20 uur per week als stater.
  5. Een hecht team en regelmatig borrels, uitjes of feesten

Applicatie procedure

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Marylyn Marthins via info@vitalaid.org

Volunteers/internships are welcome!

We appreciate a volunteer who is service-oriented, loyal, compassionate, and dedicated. Whether your interest lies in helping the community, building a career path, gaining work experience or building up your CV by volunteering for BMED ZORG, whatever your reason, volunteers are well appreciated and welcome to join our bigger team dynamics.

Dutch Dutch English English